A digitalizáció olyan, mint egy úthenger. Mindenki eldöntheti, hogy felül rá vagy alákerül.

Weboldalkészítés

Mérések, tapasztalatok, számok alapján dolgozunk
Több, mint 200 lezárt projekt
Marketing szemléletű, hatékony weboldalt készítünk
A konverzióra és az esztétikus designra is odafigyelünk
Lehet bármilyen jó a kampányod, ha a látogatóid csalódnak a weboldaladban, és végül nem nálad vásárolnak. Nincs is frusztrálóbb annál, mint amikor nem találsz meg egy fontos információt egy weboldalon. Nálunk semmilyen kompromisszumot nem kell kötnöd:
PPC alapú weboldalkészítés: Hatalmas tapasztalatunk van a kampánymenedzsment terén, így pontosan tudjuk, mi kell a jó konverzióhoz. 
Tervezés, tervezés, tervezés: Konkrét weboldal drótvázat készítünk számodra, hogy a tényleges kivitelezés előtt lásd, a weboldal struktúráját. 
Kapcsolattartás: A projekt lezárását követően sem hagyunk magadra, néhány havonta újra találkozunk, elvégezzük a szükséges frissítéseket, ötletelünk.
Oktatás: Ha arra van igényed, hogy te magad tölts fel bejegyzéseket, akkor erre megtanítunk, így ezt bármikor el tudod végezni.
Tanácsadás: Számunkra a legfontosabb, hogy hosszútávon tudjunk együtt dolgozni, ennek az alapja pedig a szakmaiság. Éppen ezért ne lepődj meg, ha lebeszélünk valamiről, vagy rábeszélünk valamire. Hidd el, megéri! :) 

Néhány referenciánk

Web Design

PMT Szerszámgép Kft.

https://pmtgep.hu
Web Design

Ars Dental fogorvosi rendelő

https://arsdental.hu
Web Design
Web Design

Domján Optikák

https://domjanoptika.hu/

Kiemelt figyelmet fordítunk a pénzügyi stabilitásra

Etikai kódexAdatvédelem
Copyright © 2024 Widewingsmedia.hu - Minden jog fenntarva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram