A digitalizáció olyan, mint egy úthenger. Mindenki eldöntheti, hogy felül rá vagy alákerül.

Cégminősítések

Dun & Bradstreet A tanúsítvány

Immár nem csak az elégedett ügyfeleink tanúskodnak a megbízhatóságunkról: Magyarország legkisebb pénzügyi kockázatú cégeinek felső 1,75%-ába tartozunk.

A Dun & Bradstreet

A Dun & Bradstreet csaknem 200 éve segíti ügyfelei és partnerei növekedését és gyarapodását az adatok, az elemzések és az adatvezérelt megoldások erejével. A vállalat nemzetközi szinten 1980 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek. Az AAA, AA, A cégminősítés 1989-ben került bevezetésre és a magyarországi cégek 1996 óta kaptak lehetőséget arra, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák. Az AAA minősítés számos változót figyelembe véve, egy adott statisztikai módszertan alapján állapítja meg, hogy melyek Magyarország pénzügyileg legkevésbé kockázatos vállalatai. AAA, AA vagy A minősítésre Magyarországon csupán a cégek 9,82%-a jogosult, így tanúsítványunkkal rendelkezni kitüntetés. Az ország elit vállalatai körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk.

  • AAA (tripla A) minősítésre jogosult magyarországi  vállalatokkal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
  • AA(dupla A) tanúsítványra jogosult magyarországi cégekkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony
  • Az A minősítésre jogosult magyarországi vállalkozásokkal az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony, hitelképességük kiváló.

Opten A minősítés

A kiegyensúlyozott pénzügyi működésünket az Opten A minősítéséről szóló tanusítványunk is fémjelzi, ami a cégek legjobb 13%-ába emel minket.

Az OPTEN Kft. kockázati besorolása

Az OPTEN Kft. kockázati besorolása közgazdászok által elismert cégminősítési módszertanon alapul, melyet a magyar piac sajátosságait és a legfrissebb pénzügyi adatok mellett a cégjegyzéki és a különböző pozitív-negatív információkat (pl. köztartozásmentes adózó, végrehajtás) is figyelembe véve alkalmazunk. A modell ezáltal több száz változó alapján a főtevékenységet is figyelembe véve rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusok használatával. Az OPTEN Kft. céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és KKV cégek. A kockázati modell a minősített cégek megbízhatóságát, stabilitását jellemzi, a fizetésképtelenség bekövetkezésének esélyét vizsgálva.
 
A vállalkozás méretét (nagyvállalat, kkv, mikro vállalkozás) is figyelembe véve a következő kategóriákat állították fel:

  • A – minimális kockázat
  • B – átlag alatti kockázat
  • C – átlagot meghaladó kockázat
  • D – kiemelten magas kockázat

Az OPTEN Kft. a kimagaslóan teljesítő cégek részére lehetővé teszi egy „A” minősítésű oklevél/logó megvásárlását, kifejezve, hogy tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. „A” minősítéssel a magyarországi cégek csupán 13%-a rendelkezik.

Etikai kódexAdatvédelem
Copyright © 2024 Widewingsmedia.hu - Minden jog fenntarva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram