A digitalizáció olyan, mint egy úthenger. Mindenki eldöntheti, hogy felül rá vagy alákerül.

Rólunk

Bemutatkozás

A Wide Wings Media egy performance fókuszú digitális szakértői csapat, ahol egy kapus kommunikációval, full-szerviz beszállítóként minden online megjelenéssel kapcsolatos igényt le tudunk fedni. Partnereink kiemelten preferálják a havi ügyvezetői Looker Studio kimutatásainkat, ahol egy linken keresztül szinte minden online platform mutatószámait elérik, ideértve a Google Ads, YouTube, Facebook Insights és Ads, Google Analytics, Google Search Console és Google Business / Maps platformokat. 
Kiemelt szerepe van az oktatásnak a napi munkánk során, ezért a Google Ads kampánymenedzsmentet mindig a Google által akkreditált szakemberek végzik. Ezentúl rendszeresen tartunk tréningeket, tanácsadásokat és Kamarai előadásokat is.
Évente több millió kattintást menedzselünk
Tapasztalatunk kiterjed az EU több országára
Tulajdonosi szemlélettel dolgozunk
Teljes körű digitális szolgáltatások

Szakértőink

Szarvas Szabolcs
Ügyvezető-Projektmenedzser
Gábor Dávid
Google Ads és Google Termékek Specialista
Szarvas-Deák Tímea
Közösségi Média Specialista
Bakos Ádám
Weboldal készítés és webdesign
Mácsai Áron
Google Ads és Google Termékek Specialista

Vendégkönyv

Mit mondanak rólunk ügyfeleink?

Dr. Lukovics Miklós
Ügyvezető

Creative Class

Szabolcsék munkája magasan kiemelkedik az Adwords-ágazat szolgáltatói közül mind emberileg, mind szakmailag. Egyértelműen kijelenthető, hogy olyat tudnak, amit másnál eddig nem tapasztaltunk: nem találkoztunk még olyan szolgáltatóval, aki ennyire a szívén viseli a megbízott projektjeinek a sorsát, és ahol ilyen folyamatos nyomon követést és optimalizálást kaptunk volna. Szabolcsék munkájának eredményeképpen számottevően kevesebb költéssel jelentősen jobbak a számaink!

Kurai László
Marketing csoportvezető

Agropark

Gyors, precíz, szakértő csapat. Kéréseinkre szinte azonnal reagálnak, szükség esetén az eredeti elképzelést szakmai tapasztalataik alapján korrigálják. Mióta velük dolgozunk, sokkal költséghatékonyabb az online marketingünk, értékesítő kollégáink visszajelzése alapján egyre több ügyfelünk érkezik az online hirdetéseinknek köszönhetően.

Havas Péter
Ügyvezető

H&B Design

Azért szeretek a Wide Wings-el együtt dolgozni, mert erős tulajdonosi szemlélettel és mindig friss tudással rendelkeznek. Ezentúl a szemléletük kiterjed a többi online értékesítési csatornára is és Európa határain túlra is. A szakmai erősségüket a Google is elismerte, immáron a Google hivatalos Partnerei, ami hatalmas eredmény. Csak ajánlani tudom őket!

Szegvári Péter
Szoftverfejlesztési üzletág vezető

PC Trade Systems

Szabolcsék a projekt során folyamatosan figyelték a kampányt, és módosítottak rajta, ha szükséges. Végig úgy éreztem, hogy számít nekik, hogy jól sikerüljön a termék marketingje, és nem csak egy újabb szerződött partner vagyunk a sorban, nem sablonosan gondolkodtak, hanem a terméket magukénak érezték és kreatívan álltak hozzá bármilyen jellegű kéréshez, kérdéshez. Folyamatosan monitorozták a budgetet, és a lehető legtöbbet hozták ki a rendelkezésükre álló összegből.
További véleményekért KATTINTS IDE!

Kiemelt figyelmet fordítunk a pénzügyi stabilitásra

Etikai kódexAdatvédelem
Copyright © 2024 Widewingsmedia.hu - Minden jog fenntarva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram