A digitalizáció olyan, mint egy úthenger. Mindenki eldöntheti, hogy felül rá vagy alákerül.

Rólunk

Bemutatkozás

Szarvas Szabolcs vagyok a Wide Wings Media alapítója és tulajdonosa.Több évnyi külföldön töltött idő után itthon végeztem a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán Kereskedelem és Marketing alapszakon. Már a főiskolai tanulmányaim során rabul ejtett az online marketing és az ebben rejlő potenciál. Tanulmányaim után a Net-Position Kft-nél szereztem meg az első szakmai tapasztalatokat, majd a Drive Online Marketing-nél helyezkedtem el, mint Google Ads / AdWords kampánymenedzser. 2 év kampánymenedzseri pozíció után a PPC csapat vezetője és Sales menedzsere lettem. Miután hazaköltöztünk Budapestről vetődött fel a saját vállalkozás ötlete, aminek az alapvető célja, hogy a vidéki kis és középvállakozásokat és különböző non-profit szervezeteket segítsem a munkámmal. Azóta a Wide Wings Media a Google hivatalos Partnere lett és az elmúlt 1 évben több, mint 5 millió kattintást menedzseltünk.
Jelenleg vállalkozásom mellett a Szegedi Tudományegyetem Vállalkozásfejlesztés mesterszakos hallgatója vagyok, hogy tudásomat tovább mélyítsem a különböző gazdasági területeken.
Szakmai pályafutásom során szinte minden ipari szegmensben dolgoztam már együtt for profit és non profit ügyfelekkel, több száz milliós költést kezelve. Kiváló szakmai alapokat adott hiszen az egyéni vállalkozóktól kezdve multinacionális cégeken át, rendkívül színes ügyfélportfóliót kezeltem több, mint 10 európai országban.

Mindeközben sok szakmai konferencián vettem részt, folyamatosan tanultam a különböző prezentációs technikákat és mélyebben is belefolytam az edukációs vonalba, több száz óra tréninget tartottam. Ezt követően lettem hivatalos Google Tréner is (Google Certified Trainer), 8 Google vizsgával, amiket évről évre meg is újítok.

Üdv.: Szarvas Szabolcs
Dávid
PPC
Ádám
Weboldal készítés

4 ok, ami megkülönböztet a versenytársainktól

Teljeskörű online marketing:
Google Ads, YouTube, Social media kampányok precízen, összehangoltan, egy kézben.
Egyéni vállakozóktól a nagyvállalatokig:
releváns szakmai tapasztalatunk kiterjed a legkisebb cégektől a legnagyobb piaci szereplőkig.
Szélsőségesen adatközpontú szemlélet:
nem szubjektív intuíciók, hanem objektív, validált adatok alapján dolgozunk több egyedi konverziós pontot felállítva.
Átlátható
működés:
könnyen áttekinthető Google Data Studio riportokkal dolgozunk, ahol egy linken keresztül a vállalkozásod összes online aktivitása megtekinthető egy helyen.

Vendégkönyv

Mit mondanak rólunk ügyfeleink?

Dr. Lukovics Miklós
Ügyvezető

Creative Class

Szabolcsék munkája magasan kiemelkedik az Adwords-ágazat szolgáltatói közül mind emberileg, mind szakmailag. Egyértelműen kijelenthető, hogy olyat tudnak, amit másnál eddig nem tapasztaltunk: nem találkoztunk még olyan szolgáltatóval, aki ennyire a szívén viseli a megbízott projektjeinek a sorsát, és ahol ilyen folyamatos nyomon követést és optimalizálást kaptunk volna. Szabolcsék munkájának eredményeképpen számottevően kevesebb költéssel jelentősen jobbak a számaink!

Kurai László
Marketing csoportvezető

Agropark

Gyors, precíz, szakértő csapat. Kéréseinkre szinte azonnal reagálnak, szükség esetén az eredeti elképzelést szakmai tapasztalataik alapján korrigálják. Mióta velük dolgozunk, sokkal költséghatékonyabb az online marketingünk, értékesítő kollégáink visszajelzése alapján egyre több ügyfelünk érkezik az online hirdetéseinknek köszönhetően.

Havas Péter
Ügyvezető

H&B Design

Azért szeretek a Wide Wings-el együtt dolgozni, mert erős tulajdonosi szemlélettel és mindig friss tudással rendelkeznek. Ezentúl a szemléletük kiterjed a többi online értékesítési csatornára is és Európa határain túlra is. A szakmai erősségüket a Google is elismerte, immáron a Google hivatalos Partnerei, ami hatalmas eredmény. Csak ajánlani tudom őket!

Szegvári Péter
Szoftverfejlesztési üzletág vezető

PC Trade Systems

Szabolcsék a projekt során folyamatosan figyelték a kampányt, és módosítottak rajta, ha szükséges. Végig úgy éreztem, hogy számít nekik, hogy jól sikerüljön a termék marketingje, és nem csak egy újabb szerződött partner vagyunk a sorban, nem sablonosan gondolkodtak, hanem a terméket magukénak érezték és kreatívan álltak hozzá bármilyen jellegű kéréshez, kérdéshez. Folyamatosan monitorozták a budgetet, és a lehető legtöbbet hozták ki a rendelkezésükre álló összegből.
További véleményekért KATTINTS IDE!

Kövess minket: 

Etikai kódexAdatvédelem
Copyright © 2022 Widewingsmedia.hu - Minden jog fenntarva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram