A digitalizáció olyan, mint egy úthenger. Mindenki eldöntheti, hogy felül rá vagy alákerül.

Google Ads

Tulajdonosi szemlélettel dolgozunk
Évente több Millió kattintást menedzselünk
A számok beszélnek helyettünk
Mindent mérünk az ipar 4.0 jegyében
A Google Ads a világ legbonyoltabb online marketing rendszere, ideértve a Kereső, Display, YouTube és mobil App hálózatát a Google ökoszisztémában. A legnagyobb hozzáadott értéke ennek a rendszernek az, hogy Keresőben az ügyfelek minket keresnek és nem mi az ügyfeleinket, továbbá nem megjelenés alapján áraz, hanem kattintás alapon. Tehát csakis az aktívan weboldalon böngésző felhasználók után kell az egy kattintásra jutó költséget kifizetni, ellentétben sok más online csatornával szemben.

Google hivatalos Partnerei vagyunk!

Teljesítettük a Google teljesítményre, minőségre, költésre és vizsgákra vonatkozó kritériumait.
GOOGLE PARTNERSÉG KRITÉRIUMAI:
Min. 70%-os optimalizálási pontszám.
Min. 10 000 dollár költés.
Tanúsítások: rendelkezünk a Google-on megjelenő kampányokban való jártasságról tanúbizonyságot tevő PPC akkreditációval!

Wide Wings Media alapelvek

4 ok, ami megkülönböztet a versenytársainktól

1

Teljeskörű online marketing: Google Ads, YouTube, Social media kampányok precízen, összehangoltan, egy kézben.

2

Egyéni vállakozóktól a nagyvállalatokig: releváns szakmai tapasztalatunk kiterjed a legkisebb cégektől a legnagyobb piaci szereplőkig

3

Szélsőségesen adatközpontú szemlélet: nem szubjektív intuíciók, hanem objektív, validált adatok alapján dolgozunk több egyedi konverziós pontot felállítva

4

Átlátható működés: könnyen áttektinhető Looker Studio riportokkal dolgozunk, ahol egy linken keresztül a vállalkozásod összes online aktivitása megtekinthető egy helyen

Vendégkönyv

Mit mondanak rólunk ügyfeleink?

Dr. Lukovics Miklós
Ügyvezető

Creative Class

Szabolcsék munkája magasan kiemelkedik az Adwords-ágazat szolgáltatói közül mind emberileg, mind szakmailag. Egyértelműen kijelenthető, hogy olyat tudnak, amit másnál eddig nem tapasztaltunk: nem találkoztunk még olyan szolgáltatóval, aki ennyire a szívén viseli a megbízott projektjeinek a sorsát, és ahol ilyen folyamatos nyomon követést és optimalizálást kaptunk volna. Szabolcsék munkájának eredményeképpen számottevően kevesebb költéssel jelentősen jobbak a számaink!

Kurai László
Marketing csoportvezető

Agropark

Gyors, precíz, szakértő csapat. Kéréseinkre szinte azonnal reagálnak, szükség esetén az eredeti elképzelést szakmai tapasztalataik alapján korrigálják. Mióta velük dolgozunk, sokkal költséghatékonyabb az online marketingünk, értékesítő kollégáink visszajelzése alapján egyre több ügyfelünk érkezik az online hirdetéseinknek köszönhetően.

Havas Péter
Ügyvezető

H&B Design

Azért szeretek a Wide Wings-el együtt dolgozni, mert erős tulajdonosi szemlélettel és mindig friss tudással rendelkeznek. Ezentúl a szemléletük kiterjed a többi online értékesítési csatornára is és Európa határain túlra is. A szakmai erősségüket a Google is elismerte, immáron a Google hivatalos Partnerei, ami hatalmas eredmény. Csak ajánlani tudom őket!

Szegvári Péter
Szoftverfejlesztési üzletág vezető

PC Trade Systems

Szabolcsék a projekt során folyamatosan figyelték a kampányt, és módosítottak rajta, ha szükséges. Végig úgy éreztem, hogy számít nekik, hogy jól sikerüljön a termék marketingje, és nem csak egy újabb szerződött partner vagyunk a sorban, nem sablonosan gondolkodtak, hanem a terméket magukénak érezték és kreatívan álltak hozzá bármilyen jellegű kéréshez, kérdéshez. Folyamatosan monitorozták a budgetet, és a lehető legtöbbet hozták ki a rendelkezésükre álló összegből.
További véleményekért KATTINTS IDE!

Kiemelt figyelmet fordítunk a pénzügyi stabilitásra

Etikai kódexAdatvédelem
Copyright © 2024 Widewingsmedia.hu - Minden jog fenntarva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram