Google Ads

A digitalizáció olyan, mint egy úthenger. Mindenki eldöntheti, hogy felül rá vagy alákerül.

Wide Wings Media alapelvek

4 érv, miért minket válassz, ha a Google Ads-ről van szó?

1

Megbízhatóság

A Google hivatalos Partnerei vagyunk, ami tükrözi a minőséget, tudást és a tapasztalatot

2

Tulajdonosi szemlélet

Minden ügyfelünknek egyedi online stratégiát állítunk fel, hogy azok a kívánt célokat szolgálják

3

Szenior szakemberek

Nálunk nem dolgoznak kezdők, sem juniorok. A digitális ügynökségek zöme teli van pályakezdőkkel vagy 1-2 éves tapasztalatlan szakemberekkel.

4

Átláthatóság

Minimum 3 mérési pontot állítunk fel a kampányok mögé, így tisztán monitorozható az összes online aktivitás

Szolgáltatásaink

Teljesítettük a Google teljesítményre, minőségre, költésre és vizsgákra vonatkozó kritériumait.
Így a Google folyamatosan követi és auditálja a munkánkat, szakmai másodvéleményezéssel segíti a kampányok sikerességét.

"Our philosophy at work is to think outside of the box,
but to think there is no box..."

Wide Wings Media
PPC Ügynökség

Ingyenes fiókaudit!

Kíváncsi vagy a már meglévő kampányaid hogyan teljesítenek? Pár munka nap alatt ingyenesen kiauditáljuk a fiókot, ahol a következő dolgokat vizsgáljuk: hatékonyság, főbb beállítások, mérések pontossága, fejlesztési lehetőségek, analitikai trendek. Az auditot minden esetben egy szenior szakember végzi.
Kérem az auditot!

Vendégkönyv

Mit mondanak rólunk ügyfeleink?

Dr. Lukovics Miklós
Ügyvezető

Creative Class

Szabolcsék munkája magasan kiemelkedik az Adwords-ágazat szolgáltatói közül mind emberileg, mind szakmailag. Egyértelműen kijelenthető, hogy olyat tudnak, amit másnál eddig nem tapasztaltunk: nem találkoztunk még olyan szolgáltatóval, aki ennyire a szívén viseli a megbízott projektjeinek a sorsát, és ahol ilyen folyamatos nyomon követést és optimalizálást kaptunk volna. Szabolcsék munkájának eredményeképpen számottevően kevesebb költéssel jelentősen jobbak a számaink!

Kurai László
Marketing csoportvezető

Agropark

Gyors, precíz, szakértő csapat. Kéréseinkre szinte azonnal reagálnak, szükség esetén az eredeti elképzelést szakmai tapasztalataik alapján korrigálják. Mióta velük dolgozunk, sokkal költséghatékonyabb az online marketingünk, értékesítő kollégáink visszajelzése alapján egyre több ügyfelünk érkezik az online hirdetéseinknek köszönhetően.

Havas Péter
Ügyvezető

H&B Design

Azért szeretek a Wide Wings-el együtt dolgozni, mert erős tulajdonosi szemlélettel és mindig friss tudással rendelkeznek. Ezentúl a szemléletük kiterjed a többi online értékesítési csatornára is és Európa határain túlra is. A szakmai erősségüket a Google is elismerte, immáron a Google hivatalos Partnerei, ami hatalmas eredmény. Csak ajánlani tudom őket!

Szegvári Péter
Szoftverfejlesztési üzletág vezető

PC Trade Systems

Szabolcsék a projekt során folyamatosan figyelték a kampányt, és módosítottak rajta, ha szükséges. Végig úgy éreztem, hogy számít nekik, hogy jól sikerüljön a termék marketingje, és nem csak egy újabb szerződött partner vagyunk a sorban, nem sablonosan gondolkodtak, hanem a terméket magukénak érezték és kreatívan álltak hozzá bármilyen jellegű kéréshez, kérdéshez. Folyamatosan monitorozták a budgetet, és a lehető legtöbbet hozták ki a rendelkezésükre álló összegből.
További véleményekért KATTINTS IDE!

Kövess minket: 

Etikai kódexAdatvédelem
Copyright © 2021 Widewingsmedia.hu - Minden jog fenntarva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram