A digitalizáció olyan, mint egy úthenger. Mindenki eldöntheti, hogy felül rá vagy alákerül.

Facebook kampány

Tulajdonosi szemlélettel dolgozunk
6 Millió magyar elérése
A számok beszélnek helyettünk
Mindent mérünk az ipar 4.0 jegyében
A Facebook mára megkerülhetetlen online platformmá vált. Az évek alatt nagyon sok változáson és fejlesztésen ment keresztül, a népszerűsége több, mint 10 éve töretlen Magyarországon. A kampányokat hajszálpontosan tudjuk célozni érdeklődési körökre, remarketingre, ún. hasonmás célközönségekre, földrajzi helyekre és demográfiai adatokra is. A teljes kampánystruktúra átlátható és több ponton is mérhető. Egyaránt kiszolgál teljesítmény és márkaépítő fókuszt is.
Mi abban segítünk, hogy a Te vállalkozásod markánsan kitűnjön az online tér hatalmas tömegéből. Erre nagyobb szükség van, mint valaha, hiszen 2021-ben egyetlen perc elég ahhoz, hogy
211.792 új fényképes poszt jelenjen meg a Facebookon,
vagy hogy a felhasználók 3,8 millió keresést indítsanak a Google-n.
A kihívás óriási: ebből a hatalmas tömegből kell kitűnnie vállalkozásod ajánlatának.

4 ok, ami megkülönböztet a versenytársainktól

Teljeskörű online marketing:
Google Ads, YouTube, Social media kampányok precízen, összehangoltan, egy kézben.
Egyéni vállakozóktól a nagyvállalatokig:
releváns szakmai tapasztalatunk kiterjed a legkisebb cégektől a legnagyobb piaci szereplőkig.
Szélsőségesen adatközpontú szemlélet:
nem szubjektív intuíciók, hanem objektív, validált adatok alapján dolgozunk több egyedi konverziós pontot felállítva.
Átlátható
működés:
könnyen áttekinthető Looker Studio riportokkal dolgozunk, ahol egy linken keresztül a vállalkozásod összes online aktivitása megtekinthető egy helyen.

Kiváló eszköz a munkaerő-toborzásra is

Az álláskereső oldalakon feladott hirdetések általában túl drágák és kevés megfelelő emberhez érnek el. A Facebookon szinte bárkit elérhetünk, még a fizikai állományt is, akik sokszor nincsenek jelen a nagy álláskereső oldalakon, továbbá olyan embereket is, akik nem feltétlen szeretnének váltani, de egy jó ajánlattal felkelthetjük az érdeklődését.
Fizikai és szellemi munkerő-toborzásra is alkalmas
Nagyon pontos célzási beállítások korosztályra, nemre és végzettségre
Több féle álláskampányt is tudunk tesztelni
Levadászhatunk olyan embereket, akik nem biztos, hogy váltani szeretnének

Vendégkönyv

Mit mondanak rólunk ügyfeleink?

Dr. Lukovics Miklós
Ügyvezető

Creative Class

Szabolcsék munkája magasan kiemelkedik az Adwords-ágazat szolgáltatói közül mind emberileg, mind szakmailag. Egyértelműen kijelenthető, hogy olyat tudnak, amit másnál eddig nem tapasztaltunk: nem találkoztunk még olyan szolgáltatóval, aki ennyire a szívén viseli a megbízott projektjeinek a sorsát, és ahol ilyen folyamatos nyomon követést és optimalizálást kaptunk volna. Szabolcsék munkájának eredményeképpen számottevően kevesebb költéssel jelentősen jobbak a számaink!

Kurai László
Marketing csoportvezető

Agropark

Gyors, precíz, szakértő csapat. Kéréseinkre szinte azonnal reagálnak, szükség esetén az eredeti elképzelést szakmai tapasztalataik alapján korrigálják. Mióta velük dolgozunk, sokkal költséghatékonyabb az online marketingünk, értékesítő kollégáink visszajelzése alapján egyre több ügyfelünk érkezik az online hirdetéseinknek köszönhetően.

Havas Péter
Ügyvezető

H&B Design

Azért szeretek a Wide Wings-el együtt dolgozni, mert erős tulajdonosi szemlélettel és mindig friss tudással rendelkeznek. Ezentúl a szemléletük kiterjed a többi online értékesítési csatornára is és Európa határain túlra is. A szakmai erősségüket a Google is elismerte, immáron a Google hivatalos Partnerei, ami hatalmas eredmény. Csak ajánlani tudom őket!

Szegvári Péter
Szoftverfejlesztési üzletág vezető

PC Trade Systems

Szabolcsék a projekt során folyamatosan figyelték a kampányt, és módosítottak rajta, ha szükséges. Végig úgy éreztem, hogy számít nekik, hogy jól sikerüljön a termék marketingje, és nem csak egy újabb szerződött partner vagyunk a sorban, nem sablonosan gondolkodtak, hanem a terméket magukénak érezték és kreatívan álltak hozzá bármilyen jellegű kéréshez, kérdéshez. Folyamatosan monitorozták a budgetet, és a lehető legtöbbet hozták ki a rendelkezésükre álló összegből.
További véleményekért KATTINTS IDE!

Kiemelt figyelmet fordítunk a pénzügyi stabilitásra

Etikai kódexAdatvédelem
Copyright © 2024 Widewingsmedia.hu - Minden jog fenntarva!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram